Коледен Благотворителен Базар

ПОКАНА за Коледен Благотворителен Базар в хотел Шератон на 15-ти и 16-ти декември 2007г. в Арт галерията на хотела

Уважаеми Приятели,

Каним Ви да присъствате на традиционния Коледен Базар в хотел „Шератон“, организиран с благотворителна цел от Фондация „Марш на Любовта” под патронажа на Министъра на Здравеопазването Проф. Р. Гайдарски.

Традиционните Коледни и Великденски базари на „Марш на любовта“ се провеждат всяка година по едно и също време в Атина, Солун и София. На тях предлагаме голямо разнообразие от ръчно изработени сувенири, произведения на изкуството, свещи, бижута, коледна и великденска украса и много изненади – и всички те опаковани с артистичен привкус.

На предстоящия Коледен базар – сред множество високопоставени гости и широк медиен интерес – ще имате възможност също така да видите и закупите уникати и авторски произведения от български художници, както и да се насладите на изисканата атмосфера в един от най-красивите хотели в София.

Базарите на „Марш на любовта“ се организират не само с цел да се събират средства за подпомагане на нуждаещи се, но също така със стремеж да вдъхновим чувството за естетика у българина чрез внимателния подбор на предметите за продажба и специалната им опаковка.

В тази връзка смятаме, че Вашето съпричастие ще бъде незаменимо! Каним Ви да се присъедините към нас в това красиво и артистично изживяване, за да можете да отнесете със себе си частица вдъхновение и любов.

В случай че решите да направите дарение – парично или предметно – то ще бъде оформено с всички необходими счетоводни документи заедно с официално благодарствено писмо. На видно място в хотел „Шератон” ще изразим писмено нашата голяма признателност към Вас и ще използваме всяка една възможност в нашите публични изяви, за да Ви благодарим.

От своя страна предоставяме на Вашето внимание информация за реализираните проекти на „Марш на Любовта“ в България :

Угърчин:
Мобилен Комплект за спешна медицинска помощ 2007г.
Напълно ремонтиран и обзаведен със съвременна техника зъболекарски кабинет, открит през м.септември 2005г. и от тогава обслужващ безплатно нуждаещите се от цялата община изцяло за сметка на „Марш на Любовта“
От 2005г. до днес осигуряване ежедневно на топло приготвена храна за над 170 човека

Добринище:
Мобилен Комплект за спешна медицинска помощ 2007г.
Напълно ремонтиран и обзаведен със съвременна техника зъболекарски кабинет, открит през м.август 2006г. и обслужващ безплатно нуждаещите се от цялата община изцяло за сметка на „Марш на Любовта“
Реставрация на иконописите в местната църква
Безплатна медицинска помощ за нуждаещите се
Финансово подпомагане на социално слаби семейства

Ямбол:
Мобилен Комплект за спешна медицинска помощ 2007г.
Осигуряване на над 6 тона дрехи и одеяла за нуждаещите се в община Ямбол през юни 2007г.

Обзавеждане на зала с модерни компютри и обучение на децата в дома за сираци “Асен Златаров” в гр.Якоруда през м.декември 2006г.

Обзавеждане на зала с модерни компютри и обучение на децата в „Центъра за подпомагане на деца и семейства” в гр. Търговище през м.януари 2007г.

Осигуряване на 1.5 тона дрехи и детски играчки за нуждаещите се в община Разлог през м.Януари 2007г.

Осигуряване на 2.9 тона дрехи и детски играчки за нуждаещите се в община Угърчин през м.Януари 2007г.

Осигуряване на 18 тона минерална вода и 2.5 тона дрехи и одеала за бедстващите в община Цар Калоян през м.август 2007г.

Перник , Помощно училище – интернат „Любен Каравелов”, кв. Църква :
Пълен ремонт на базата през 2004г.
От 2004г. регулярни помощи при осигуряването на храни, дрехи, лекарства, медицинско обслужване, учебни материали, допълнителни курове за повишаване на образователното ниво на децата.
Бузовград , Детска специализирана болница „Мария Луиза” :
Нов котел за парно отопление (монтиран 2004г.).
Осигуряване на дрехи и играчки за децата.

За да набира средства за програмите си, „Марш на Любовта” регулярно организира базари, концерти и други изяви. Откликването и участието на хората е огромна радост за нас и ценна помощ за нашата дейност.

Фондацията „Марш на Любовта” е основана изключително на доброволен принцип и нито един от доброволците не получава заплащане – включително и административният състав. Повече за нас можете да научите на адрес www.marchoflove.org .

1 Comment so far

  1. […] Фондация Марш на Любовта Още по темата : ВАШЕТО ДАРЕНИЕ Е МНОГО ЦЕННО! Loading… @import url(„http://www.google.com/uds/css/gsearch.css“); @import url(„http://www.google.com/uds/solutions/blogbar/gsblogbar.css“); function LoadBlogBar() { var blogBar; var options = { largeResultSet : false, title : „интернет реклама SEO“, horizontal : true, orderBy : GSearch.ORDER_BY_DATE, autoExecuteList : { executeList : [„seo“, „оптимизация“, „реклама“, „уеб дизайн“, „електронна търговия“, „електронен магазин“, „интернет магазин“] } } blogBar = new GSblogBar(document.getElementById(„blogBar-bar“), options); } // arrange for this function to be called during body.onload // event processing GSearch.setOnLoadCallback(LoadBlogBar); […]


«
»