Онлайн маркетинг. Мисия още по-възможна

Нова българска книга за потенциала, особеностите и практиката на маркетинга в Интернет

От 22 ноември 2007 на пазара излиза новата българска книга „Онлайн маркетинг. Мисия още по-възможна“, издадена от ИК Сиела. Автори са Горица Белогушева и Жюстин Томс, утвърдени експерти-практици в областта на онлайн маркетинга. Уеб сайта, банерите, имейл маркетинга, блоговете, социалните мрежи, игрите и техният маркетинг потенциал – това само част от основните теми, разгледани подробно в книгата.

„Онлайн маркетинг. Мисия още по-възможно“ надгражда издадената преди две години „Интернет рекламата. Мисия възможна“ (Жюстин Томс, ИК Сиела) като разширява обхвата с включването на пъблик рилейшънс, директен маркетинг, брендинг и новите явления в Мрежата като Уеб 2.0.

Статистики, тенденции, история, примери от практиката, мненията на водещи български и световни специалисти – целта на книгата е да провокира размисли, да вдъхнови за експерименти, да даде аргументи за ползата и ефективността от маркетинга онлайн. Предназначена е за всички, на които им се налага да се занимават с онлайн пространството като комуникационен канал, за настоящите и бъдещите професионалисти в областта на маркетинга, за собствениците на компании или на собствени онлайн проекти, за всички любопитни активни потребители на Интернет.

Заповядайте на премиерата: 22 ноември 2007, 18.30, в клуб Грамофон, София

или посетете уеб сайта на книгата: www.parvite.com/marketing

За авторите:

Горица Белогушева има магистърска степен по Обществени комуникации от СУ „Св. Климент Охридски“. Дълго време работи като редактор в български ИТ медии. Съавтор е на Жюстин Томс в „Първите в българския Интернет“ (ИК Сиела, 2003) – книга за историята на Интернет в България. От няколко години се занимава с Интернет маркетинг и разработване на различни онлайн проекти в ABC Design & Communication и Аз Медиа.

Жюстин Томс е автор на няколко книги в областта на уеб дизайна и онлайн маркетинга, както и на над 100 статии по тези въпроси. Преподава онлайн маркетинг в НБУ, M3 College, Apeiron Academy. Длъжността й Мениджър бизнес развитие в ABC Design & Communication и Аз Медиа я задължава да е винаги в крак с новостите в областта на онлайн присъствието.

Няма коментари

Comments are closed.


«
»