AdSense с навигация

След няколко месеца тестове, AdSense обнови формата на рекламите като въведе навигационни стрелки в рекламните блокове като постоянен атрибут. След натискане на стрелката се появява нов блок с рекламни обяви.


С помощта на това нововъведение потребителите могат да разглеждат повече релевантни на съответната страница реклами и да откриват онези които най-пълно съответстват на интересите им.

Освен повишения брой реклами, управлението посредством навигационни стрелки позволява на потребителите да имат по-добро взаимодействие с рекламата, което прави рекламните блокове по-кликабелни, а кампаниите по успешни както за рекламодателите , така и за собствениците на рекламните площадки.

Заедно с промяната в навигацията Google AdSense стартира 17 локализирани форума в помощ на участниците в системата. Сред поддържаните езици са : руски, арабски, чешки, китайски, холандски, френски, немски, иврит, италиански, японски, корейски, португалски, испански, турски и полски. За български , вероятно ще трябва да почакаме …

Няма коментари

Comments are closed.


«
»