ПВЦ дограма София

ПВЦ дограма София ЕООД има стабилна положителна репутация и е един от лидерите в производството на ПВЦ и алуминиева дограма. Ние сме съсредоточили дейността си в изготвянето на дограма с профили на известните производители Trocal, Etem, REHAU и KBE.

ПВЦ дограма София В производството на дограма ние използваме шест разновидности PVC профили. Това ни дава възможност да предлагаме на клиентите си ПВЦ дограма от всякаква категория – от икономична до елитна. Производството на висококачествени прозорци от ПВЦ може да бъде осъществено единствено при наличието на прецизен контрол. Точно такива правила за производство важат при нас и можете да бъдете спокойни относно твърдението, че купуването на по-евтина дограма означава понижено качество на продукта.

За транспорта на поръчаните конструкции се използват наши собствени, специално оборудвани, превозни средства. Това позволява доставянето на PVC дограма в София и околностите да бъде извършено без риск и продуктите да останат невредими. Монтажът на пластмасовата конструкция започва максимално бързо след пристигане на място.

Готови пластмасови ПВЦ дограми на по-ниска цена от себестойността им!

Нашата компания предлага уникална услуга на пазара на PVC дограма в София. Разполагаме с наличност на готова пластмасова дограма, чиято продажба е била предвидена за други клиенти, но по независещи от нас причини, те не са я закупили.

Готовите PVC дограми в София са наистина ексклузивно предложение, тъй като са на цена по-ниска от себестойността им. Можете и сами да поръчате ПВЦ дограма, но при закупуването на готова ще ви трябват значително по-малко пари, а в същото време и сили.

Като се вземе предвид широкият избор на готова PVC дограма с различни размери има много голяма вероятност размерите на отказаните ПВЦ прозорци да съвпадат с тези, които са необходими именно на Вас. Това предложение е особено актуално при строителството на собствена къща, където можете предварително заложите размера на отворите, знаейки наличните възможности за готови PVC дограми при нас. Минималната цена на дограмата ще се окаже съществена приятна изненада за вашите финансови планове.

Ние редовно провеждаме разпродажби, на които изобилие от PVC дограми във всякакви размери! Да купите ПВЦ дограма в София на такава цена, с такова качество – това е възможност, която трябва задължително да бъде използвана!

Да поръчаш PVC дограма – няма нищо по-лесно от това!

Да направите поръчка при нас е много просто! Нашите специалисти ще изслушат всичките ви желания и ще са в състояние да ви помогнат, тъй като са отлично подготвени в областта на ПВЦ дограмата и са винаги на разположение за консултация относно различните варианти за решение на поставената от вас задача. Ще получите такава PVC дограма, която подхожда на вашите изисквания за цена, външен вид и качество. А цените на нашата ПВЦ дограма са най-изгодните на пазара!

Защо нашата PVC дограма е на много по-ниски цени от цените на други фирми в София?
Просто мащабът на производство на пластмасови дограми при нас е толкова голям, че позволява намаляване на цените за клиентите, без отстъпка от качеството обаче, каквато биха направили повечето други компании.

Създаването на висококачествена дограма е наш главен приоритет! При нас ще се сдобиете с отлична PVC дограма.

Всички контакти, на които можете да поръчате ПВЦ дограма можете да намерите в раздел контакти на сайта. С всяка изминала година расте броя на фирмите, които продават нашата продукция. Във всеки един от тях можете да поръчате дограма на изплащане, както и да научите повече за изгодните промоции. В нашите офиси ще ви запознаят със специалните ни предложения, благодарение на които можете да купите PVC дограма при изключително добри условия.

Отлично подготвените мениджъри от нашата компания могат да изготвят оферта за изработка и монтаж на ПВЦ дограма, чиято цена определено ще ви допадне.
Можете да задавате всякакви въпроси, като звъните на телефон 087-708-8807 или дойдете в офисите ни, където можете веднага да поръчате PVC дограма.

Кратък курс за купувача на дограма

Замисляйки се за това да сложите PVC дограма в дома си, ще се окажете пред избора: къде е най-добре да поръчате дограма, какъв прозоречен профил и стъклопакет да предпочетете, как да не платите излишно и в същото време да получите качествена PVC дограма и други.
Днес на пазара можете да видите множество профилни системи, произведени от различни компании.
Да направите правилния избор при тези обстоятелства съвсем не е лека задача.
Висококвалифицираните работници на компанията смятат за най-качествени и удобни профилните системи KBE, Trocal и REHAU.

Избор на ПВЦ дограма. Препоръки на експертите от компания ПВЦ дограма София ЕООД
Преди известно време производството на PVC профили в страната се смяташе за голяма рядкост. Тогава редица фактори – икономически, технически и др. оказваха влияние върху състоянието на пазара на дограма в България. Днес ситуацията е съвсем различна – много компании предлагат качествени PVC профили, като използват разработки на чуждестранни компании.

Това дава възможност на българските потребители да получават PVC дограма с отлично качество на достъпна цена.

Икономисвайте правилно! Поръчвайки по-евтина пластмасова дограма от неизвестна фирма, рискувате да понесете загуби. Само след няколко години ще Ви се наложи да ремонтирате некачествената ПВЦ дограма или сменяте профила, който вече ще е загубил първоначалния си цвят.

При монтажа на прозоречен профил задължително трябва да се взимат предвид климатичните особености. Днес пазара на PVC дограма предлага много голям избор от профилни системи, които са произведени, за да издържат и на голям студ. Тези профили са резултат на сериозни изследвания и проучвания, които отчитат всяка една деформация, която би възникнала в дограмата при излагане на много ниски температури. Компаниите КВЕ и REHAU създадоха уникален високотехнологичен профил с ширина 70 мм.

Преимуществата на този профил са описани в съответните раздели на нашия сайт.

Нашата компания работи точно с тези профили, тъй като те не само, че се отличават с перфектни технически характеристики, но и не губят първоначалния си цвят след продължителна експлоатация.

На какво трябва да обръщаме внимание, когато поръчваме ПВЦ дограма?
При поръчката на PVC дограма трябва да обръщате особено внимание на конкретните условия, които дадена фирма предлага, а също и на качеството на нейното обслужване. Сериозните фирми предлагат закупуване на кредит, допълнителни услуги, намаления, гаранции, както и изгодни условия за доставка и монтаж.
Преди купуването на пластмасова (PVC) дограма, се опитайте да си отговорите на следните въпроси:
• Къде смятате да сложите дограмата (на вилата си, в дома си, в офис, в къща и др)?
• Играе ли добрата топлоизолация важна роля за Вас?
• Важна ли е за Вас добрата шумоизолация?
• Какъв прозоречен профил предпочитате? Всяка профилна система се отличава с количеството камери в нея, монтажната ширина, както и с други характеристики.
• Каква форма и цвят предпочитате да бъде дограмата Ви? Какъв начин на отваряне на дограмата ще подхожда най-добре на вашите нужди?
• Какъв стъклопакет желаете да имате – с една или две камери? Каква дебелина трябва да има? Искате ли стъклопакетът да има специални енергоспестяващи свойства?
• Какъв обков ще изберете: стандартен или със защита против взлом?
• Ще поръчвате ли откоси, подпрозоречни первази, мрежи против насекоми и др.?
• Ще Ви бъдат ли необходими допълнителни вентилационни устройства?

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»