Google и Golden Pages – партньори в България

Google и Golden Pages подписаха договор за сътрудничество, с който потребителите ще бъдат улеснени в търсенето и намирането на доставчици на продукти и услуги на местно ниво.

Основните договорености в споразумението са:

∙ Всички, които използват Google Local, ще могат да търсят сред повече от 110 000 компании, вписани в справочника Golden Pages.
∙ Фирмите, рекламиращи в Golden Pages, ще бъдат по-лесно откриваеми за потребителите на Google Local, които търсят местни доставчици, а координатите им ще бъдат показвани на картите Google Maps.

„Това е много добра новина за всеки, който търси доставчик на продукт или услуга в България. Съчетанието на информация от Golden Pages – най-изчерпателния и надежден източник на бизнес информация, и Google – водещата световна търсачка, е гаранция за усъвършенстване на услугите и лесното откриване точно на това, което търсите“, каза Ник Саундърс, изпълнителен директор на Golden Pages, България.

В резултат на това споразумение фирмите, рекламиращи в Golden Pages, значително увеличават шансовете си да бъдат намерени, което от своя страна е предпоставка за увеличаване на продажбите им. Компаниите могат да се присъединят към нарастващия брой на рекламодателите по всяко време, за да гарантират максималната си достъпност при търсене.

Съвместната работа с Google гарантира на фирмите, че ще бъдат по-лесно откриваеми и по-достъпни за голям брой хора. Това определено е чудесна новина за България, имайки предвид растящото онлайн потребление.

„Нашата цел е високо качество на предлаганата бизнес информация, която съпътства картите и продуктите ни за търсене на местно ниво. Много сме доволни, че можем да работим заедно с Golden Pages за постигането на тази цел. Смятаме, че подписаният договор за сътрудничество е добра новина за България. Потребителите на местно ниво ще могат лесно да намерят търсената от тях фирма и ще видят къде се намира на нашите карти. Доволни сме, че Golden Pages е нашият партньор в България, защото ще подобрим начина, по който хората търсят местни доставчици на продукти и услуги”, каза Кели Алисън, мениджър развитие на стратегически партньори за Google.

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»