Най-добрите в уеб и интернет бизнеса подкрепиха WEBIT

Първото за Югоизточна Европа изложение за дигитален маркетинг и интернет бизнес – Webit обедини българския интернет бранш в развитието на дигиталната революция

Първото по рода си събитие в областта на дигиталния маркетинг и интернет бизнеса за Югоизточна Европа: WEBIT – eMarketing & Digital Business Expo получи подкрепата на едни от най-добрите интернет компании в България. Глобалната рецесия не попречи на най-успелите в сектора да дадат своята сигурна заявка в предстоящото професионално изложение. Сред тях са – интернет медиите Economedia (capital.bg, dnevnik.bg, karieri.bg, odit.info, The Sofia Echo, Edno.bg) Investor (investor.bg, dnes.bg, gol.bg, tialoto.bg, automedia.bg, aha.bg, mp3.bg, snimka.bg, puls.bg, start.bg, blog.bg, rabota.bg, zip.bg, teenproblem.net, rss.bg, start.web.tr, nasamnatam.com), Darik Web (dariknews.bg, gong.bg, darikfinance.bg, lev.bg, lex.bg, tax.bg, signal.bg, zar.bg, album.bg, log.bg, ma4.bg, novinite.bg, darikradio.bg), dir.bg; интерактивните, маркетинг и уеб компании: NetAge, Magstudio, Nextborn, Cybermark, design.bg Bulgaria, ABC Design, WebGraviti, Bulgarian Software House, Awsum; хостинг компаниите: Superhosting, ICN.BG, и други. Специалистите в ИТ бранша са убедени в уникалността на събитието и ползите, до които то ще доведе в бъдеще.

На приятелска среща, г-н Пламен Русев – Основател и Управляващ директор на Design BG Studios България, Председател на е-Академи и Управляващ директор на WebIT представи платформата на WEBIT сред свои колеги и партньори. Той сподели основните теми, които ще обхваща програмата на събитието, а именно – онлайн медии, дигитален маркетинг, управление на съдържанието, свързаност и хостинг, електронна търговия, социални медии и web 2.0, и др. Огромен интерес сред гостите по време на срещата предизвика обявяването на някои от имената на поканените гост-лектори, които са представители на най-големите компании в дигиталния свят сред които: Google, Coca-Cola, eBay, Yandex, Amazon, Guardian, Ciao, BBC, Bytemobile и много други. Организаторите на събитието е-Академи направиха жест към своите гости и разкриха, че предвиждат специални отстъпки за всички направили предварително своята резервация за изложбена площ. Г-н Русев добави, че “Моделът на организация на WEBIT следва световни стандарти и поради тази причина, ние като организатори от е-Академи залагаме изцяло на дигиталните решения в тази насока.”

Безспорен интерес за интернет сектора представляват и двете части на събитието – конферентна и изложбена, защото всяка от тях ще предостави неограничен брой бизнес предизвикателства. От една страна конферентната част на WebIT ще ни срещне с водещи експерти от цял свят, които ще говорят по най-горещите теми на съвременните интегрирани маркетинг комуникации и дигиталната социална среда. Основната им цел е да се предостави информация и Know-how, които да прилагаме непосредствено в работния ни процес. От друга страна изложбената част на WebIT представлява уникална платформа за всяка фирма експерт в областта на дигиталните технологии от Югоизточна Европа, което прави изложението привлекателен център за хиляди клиенти и хора вземащи решения в компаниите си, които имат осъзната нужда да научат повече за индустрията и да се срещнат с потенциални доставчици на решения.

WEBIT ще се проведе на 7 и 8 октомври 2009 г. в Националния дворец на културата (НДК), София. Възползвайте се от възможността за регистрация и безплатен достъп до изложбената част сега на адрес: www.webit.bg

Събитието се провежда с медийната подкрепа на: bTV, Дарик радио, Investor, Икономедиа, SeeNews, Sign Café, Метрореклама, Билборд, Wall – медиа партньори за България. еМаркетинг и стратегически партньор е design.bg България, творчески партньор е Leo Burnett, PR партньор е United Partners.

Официален партньор на WebIT е световната мобайл маркетинг асоциация ММА (Mobile Marketing Association).

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»