mysecondhome.bg

Интернет порталът mysecondhome.eu стартира от 18 април предлагането на български имоти в 14 европейски държави, на 12 различни езика. Така българските предприемачи и брокери имат възможност да търгуват директно на международния пазар.

Порталът, базиран в Холандия, има отделна версия за всяка държава, участваща в мрежата. Там се намират всички оферти от 14-те страни, преведени на съответния език. Българската версия е mysecondhome.bg. Изключителен представител на портала за страната ни е Largo.bg.

„Новият сайт е насочен предимно към родни предприемачи, инвестиращи в имоти тип „втори дом“. След оттеглянето на британските купувачи за много от тях намирането на нови пазари се оказа проблем“, коментира Георги Стаматов, собственик на Largo.bg.

Публикуването на имоти в сайта е платено. Пакет до 250 обяви за 3 месеца струва 345 евро, включително техническата поддръжка.

Към момента участващите в mysecondhome.bg родни брокерски агенции са 48, въпреки че страницата е още в тестови режим. Официалният старт на партньорството и продажбите на общите услуги се предвижда за 18-20 април 2008 г. и ще съвпадне със специализираното имотно изложение BalpEx.

Няма коментари

Comments are closed.


«
»