brefy.com

Стартира brefy.com – първата българска класация на сайтове за недвижими имоти, даваща реални връзки на своите потребители. Класацията е с лесен за използване интерфейс, който дава възможност за напълно безплатно участие. Всеки собственик на сайт за недвижими имоти може да се включи след одобрение от администратор и да класира своя сайт на базата на вкараните от него уникални посетители.

Структурата на сайта е изцяло съобразена с изискванията на машините за търсене. Всички връзки са автоматично пренаписани на статични. Всяка страница е автоматично оптимизирана за максимални резултати в търсачките. Сървърите на сайта са разположени в сърцето на един от най-добрите хостинг центрове в Англия. Всичко това направи класацията лидер в своята област едва месец след стартирането на проекта.

За да се класира даден сайт е необходимо да се постави на избрано от администратора място банер или обикновена връзка към класацията. Поставянето на такава връзка разбира се не е задължително. Класирането се извършва на база вкарани уникални посетители към класацията. Гласовете се трупат от първо число всеки месец, като всеки нов месец броячите автоматично се зануляват, за да се даде шанс на новопостъпилите потребители.

Целта на проекта е да образува група от колкото се може повече сайтове за имоти в България. Всеки сайт от групата линква индиректно останалите сайтове. Планираме главната страница на класацията да получи максимално висок ранг. Така колкото по-напред в класацията е даден сайт, толкова по-голям дял от рангът на останалите ще получи и толкова по-добре ще се класира в търсачките. Google цени подобни групи и дава приоритет на всички сайтове в тях.

Класацията стремително се разраства, което все-повече подобрява класирането й в търсачките и повишава посетителите й. Всички данни и описания са на английски, като целим англоезичната аудитория и най-вече класиране и посещения от Англия. Имаме изисквания за минимална и максимална дължина на описанията с цел всичко от гледища на търсачките да изглежда нормално и натурално. Всеки клиент получава собствена статична страница.

Целим с времето този сайт да се превърне в организиран каталог на сайтовете и агенциите за имоти в България, който да е отправна точка и улеснение на чуждестранните инвеститори, най-вече тези от Англия. Ръчно преглеждаме и редактираме всяка заявка за включване с цел каталогът да е с качествени сайтове, да няма правописни грешни и на посетителя да му е приятно по време на престоя.

Васил Тошков

1 Comment so far

  1. Blog Action Day on август 19th, 2007

    […] brefy.com  edit / delete […]


«
»