Новите касови апарати от KasovAparat.BG

KasovAparat.BG е български онлайн магазин, даващ ви възможност да закупите най-новите модели касови апарати и фискални принтери на доказани български производители. Предлагаме гаранционно и след гаранционно техническо обслужване за всички касови апарати и фискални принтери закупени от нас. Освен промоционални цени на фискалните устройства, може също така да се възползвате от възможността да ги закупите на лизинг бързо и сигурно чрез TBI Credit и безплатна доставка.

касов апарат Според последните промени в Наредба Н-18 на Министерството на Финансите, всички фискални устройства на търговците в България трябва да бъдат дистанционно свързани с НАП до 31.03.2012 г. Свързването с НАП се осъществява чрез GPRS мобилна връзка. Вариантите за осъществяване на тази връзка са два – закупуване на ново фискално устройство, отговарящо на изискванията на МФ или да доработите настоящия ви касов апарат или фискален принтер добавяйки данъчен терминал към него. Всеки един от двата варианта има своите плюсове, но експертите в бранша съветват да заложите на покупката на нов.

От НАП и KasovAparat.BG алармират да не изчаквате последния момент за осъществяване на GPRS връзката на фискалното Ви устройство за последния момент, тъй като търсенето тогава ще е много голямо и заявката Ви ще бъде осъществена със забавяне. Търговците, неспазили изискванията са заплашени с глоби до 10 000 лв. и затваряне на търговския им обект

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»