Golden Pages Mobile

Golden Pages – вече и през GSM

Абонатите на всички GSM оператори в България вече могат да използват търсенето в Golden Pages през своят мобилен телефон.

За да използвате Golden Pages през телефона си, е необходимо да влезте в www.goldenpages.bg и ще бъдете автоматично пренасочени към мобилната версия на сайта. Ако не бъдете пренасочени, можете да достигнете до нея през http://m.goldenpages.bg или да последвате линка на пълната верся на сайта.

Потребителите могат да избират от 28 предварително зададени категории – най-популярните сред хората в движение, и да добавят местата, от които се интересуват. Освен това те могат да използват пълния списък на категориите в Golden Pages и да провеждат детайлизирано търсене по продукт или услуга. След като открият компанията сред повече от 110000 фирми, поместени в Golden Pages, те могат да се свържат с нея, избирайки номера й директно от страницата с резултатите от търсенето.

„Броят на хората, които ползват Интернет през мобилните си телефони, постоянно нараства и е сигурно, че Golden Pages ще бъде достъпен за тях във всяка ситуация“, каза Ник Саундърс, изпълнителен директор на Golden Pages. „Винаги, когато сте на път и имате нужда от помощ, искате да поръчате пица за вкъщи или просто да резервирате маса на път за ресторанта, Golden Pages ви осигурява бърз и лесен достъп до хиляди фирми производители и компании в сферата на услугите.“

За Golden Pages:

Golden Pages се оценява като най-изчерпателния и ефективен източник на бизнес информация в страната, включващ над 110 000 контакти на фирми в България. Golden Pages и търсачката goldenpages.bg набира база данни от разнообразни източници в цялата страна, които се проверяват, класифицират и верифицират от компaнията.

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»