Blogcatalog.bg

Днес официално стартира Blogcatalog.bg. Blogcatalog.bg предлага четири основни услуги, от които потребителите му могат да се възползват. Това са Класацията за блогове, Класацията за публикации, Групите и Дискусиите.

Класация за блогове – всеки потребител може да регистрира неограничен брой блогове, независимо дали са лични или корпоративни и независимо от тематиката им. Екипът на Blogcatalog си запазва правото да откаже регистрация или да изтрие вече направена по своя преценка. Когато регистрирате вашия блог и разглеждате профила му, ако сте влезли с потребителското си име, ще видите кодове за „Бутон за гласуване в BlogCatalog” и „Линк за гласуване в BlogCatalog”. С поставянето на бутона или линка на видно място във вашия блог, той ще получава повече гласове, като по този начин ще се издига в класацията.

Класация за публикации – предвидени са два начина за публикуване на статии в Blogcatalog.bg. Първият е с ръчно въвеждане, а вторият автоматизиран. При втория само трябва да въведете вашата RSS емисия.

Групи – това е мястото където Ви се предоставя възможност да създадете или участвате в желани от Вас групи.

Дискусии – те са подобни на групите, но при тях не трябва да се изчака одобрение за включване, за да изкажете своето мнение или пуснете тема от сорта на „Печелят ли блоговете”.

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»