Банка за идеи

Участието в конкурса „Какво ще правиш това лято?“ става с попълване на заявка в този сайт. Заявката съдържа текстово описание на идеята, която искаш да осъществиш през това лятото. Има ограничение на броя знаци в текста – до 1 500 и 22 за заглавието, като изписването трябва да е задължително на кирилица.

За да е по-привлекателно предложението ти, към заявката приложи подходяща снимка, свързана с идеята или твоя лична (и симпатична:). Авторите на идеите носят отговорност за авторските права над снимките. Моля не ползвай снимки, за които нямаш права и спазвай ограничението за размер до 200 КВ.

Преди да се публикуват на сайта за гласуване от публиката, идеите минават за одобрение от представители на организатора ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА. Критериите за допускане до конкурса са пределно широки – ще се проверява основно техническото попълване на заявката, качествата на снимката и добрия тон на текста, но няма да се ограничават самите идеи.

Всеки участник може да изпрати неограничен брой идеи, които се пускат с отделни заявки с различни е-мейл адреси. Ако твоята идея е одобрена, ще получиш е-мейл за потвърждение и покана да я видиш на сайта. Ако идеята не се одобри, ще получиш друг е-мейл, в който е посочена причината за неодобрението, за да можеш да я коригираш или да участваш отново с друго предложение.

Гласуването за идеи е ограничено: всеки посетител на сайта може да даде само един глас за избрана от него идея, но ако му харесват няколко предложения, може да гласува еднократно за всяко едно от тях.

Награди и срокове
Не забравяй, че публиката определя кой да спечели – всеки получен глас веднага се отразява и променя класацията. Към всяко предложение в банката за летни идеи (страницата “Виж и гласувай”) се показват колко гласове е получило то до момента. Първите шест идеи, събрали най-много гласове, ще получат финансиране на обща стойност 5 000 лева, за да се подпомогне осъществяването им. Тази сума ще се разпредели по следния начин:

Голямата награда е в размер на 1 500 лева,

Две втори награди по 1 000 лева,

Три трети награди по 500 лева.

Конкурсът се провежда само на този сайт. Започва на 8 юни и ще продължи до 17 часа на 10.08.2007г., когато ще спре приемането на гласове. Спечелилите ще бъдат публикувани на този сайт на 20.08.2007г. и уведомени по е-мейл.

Няма коментари

Comments are closed.


«
»