AutoForums.BG

AutoForums.BG – нишова мрежа за онлайн реклама

Стартира новата и уникалната за България мрежа за нишово таргетирана онлайн реклама AutoForums.BG. В нея са обединени над 25 от водещите български автофоруми, сайтове и социални авто мрежи. Характерното за тях е, че съдържанието се генерира предимно и само от потребителите и е насочено отново към потребителите.

autoforumsbg_usermedia

В мрежата влизат над 100 000 уникални посетители всекидневно. Те генерират над 1 200 000 импресии всеки ден. Средният престой на един потребител в даден сайт е около 10 минути. В авто форумите са регистрирани около 400 000 потребители, които са написали над 10 000 000 мнения и са споделили десетки хиляди файлове. Във всеки един момент онлайн в порталите общуват около 7 000 потребители. Броят на посетителите на авто форумите се увеличава с 20% във всеки един от последните 5 месеца.

AutoForums.BG предлага гъвкави възможности за Premium и Performance онлайн реклама на достъпни цени и високо качество на услугата. Предимството за рекламодателите е, че рекламните позиции са стандартизирани и се управляват от единен рекламен център.

От май 2009 г. посещаемостта и демографията на потребителите в сайтовете на рекламна мрежа AutoForums.BG се измерва от независимата агенция Gemius.

Проектът AutoForums.BG е разработен от иновативната интернет компания User Media. Екипът на User Media имплементира във всички авто форуми и сайтове единен стандарт за реклама, който се управлява с общ софтуер за мениджмънт на рекламните кампании.

Всеки клиент получава потребителско име и парола, с които да следи ефективността и развоя на своята кампания, за да я оптимизира в движение. Всеки рекламодател получава също така персонално внимание, професионална консултация и отговор на въпросите си от екипа на User Media.

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»