OnlineBIZ’11

OnlineBIZ’11 – Българска асоциация за електронна търговия и Списание .net Ви канят на семинар OnlineBIZ’11

КАК СЕ ПРАВИ ОНЛАЙН БИЗНЕС…
ИЛИ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПАРИТЕ И МЕЧТИТЕ

OnlineBIZ

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…
26% от българите пазаруват от родни сайтове, а 19% са правили покупки и от чуждестранни сайтове.
Броят на пазаруващите в интернет българи расте.

ЗАЩО Е ВАЖНО?
Електронната търговия е отличен шанс за стартиране на нов бизнес и за развитие на съществуващ бизнес. Безкрайните възможности, които предоставя интернет, са съблазнителни, но и конкуренцията е огромна. Затова Ви каним на семинар…

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?
Как се прави бизнес онлайн? Какъв дизайн е подходящ, каква платформа да изберете, как да маркетирате сайта си?
Има ли капани по пътя? Как да избегнем често срещаните грешки?

ЛЕКТОРИ
Своя опит ще споделят най-добрите професионалисти и практици, представител на Комисия за защита на потребителите (КЗП), представители на Българска асоциация за електронна търговия (БАЕТ).

КОГА И КЪДЕ?

Дата: 28. Януари 2011 г.
Начало: 10.00 часа

Място: Хотел Метрополитън, София
РЕГИСТРАЦИЯ: www.OnlineBIZ.bg

Списание .net и Българска Асоциация за електронна търговия (БАЕТ)

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ с код CEOclub получавате 30% ОТСТЪПКА и специалното издание ЕЛЕКТРОННАТА ТЪРГОВИЯ.

Лектори

Петър Ванчев, store.bg, БАЕТ
Петър Ванчев – управител на най-големия електронен магазин в България – store.bg. Стартирал сайта три пъти от нулата докато намери печелившата формула. Той ще сподели своя опит и ще повдигне въпроси, за които рядко се замисляме, преди да влезем в бизнеса.
От 2008 г. Петър Ванчев е и Председател на Българска асоциация за електронна търговия (БАЕТ).

Иван Бъчваров, Комисия за защита на потребителите (КЗП)
Иван Бъчваров – с експертен опит по статистика и компютърни комуникации в Министерство на земеделието. От 1998 до 2002 г. е директор на дирекция „Информационни системи за регистриране и лицензиране на търговците” в Комисия по търговия и защита на потребителите.
От 2002 година е Главен секретар на Комисия за защита на потребителите.

Николай Кискинов, адвокат, генерален секретар на БАЕТ
Николай Кискинов – адвокат в адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ и практикува основно в областта на правото на информационните технологии и енергетиката.
От 2008 г. е Генерален секретар на Българската асоциация за електронна търговия.

Любомир Русанов, СуперХостинг.БГ, БАЕТ
Любомир Русанов – управител на СуперХостинг.БГ – най-голямата и бързо развиваща
се хостинг компания в България. Има дългогодишен опит в IT индустрията в България, като е е заемал различни ръководни и изпълнителски длъжности. Член е на управителния съвет на Българската асоциация за електронна търговия. (БАЕТ).

Инж. Стефан Чорбанов, МВА, Стеник Груп
Стефан Чорбанов – основател и съсобственик на Стеник Груп. Участвал в разработката на над 200 уеб сайта и онлайн магазина за България и Германия. Със 7-годишен опит в уеб дизайна, оптимизацията на сайтове и онлайн маркетинг. Управлява собствени уеб проекти и онлайн магазини.
Компютърен инженер от Техническия университет – София и магистър по Бизнес Администрация от Университета в Брауншвайг, Германия.

Огнян Младенов, SEOM
Огнян Младенов – основател на агенция SEOM, специализирана в Search Engine Optimization (SEO) и Social Media Marketing (SMM). Занимава се с оптимизация за търсачки от 2000-та година, като е работил, провеждал консултации и обучения в над 400 фирми и организации.

Един от организаторите на SEO конференция 2009/2010 и лектор на много от големите събития на IT бранша в България. Сред хобитата му са фотография и футбол, непоправим фен на ЦСКА и Man Utd. Води личен блог на адрес http://oggin.net.

Георги Линков, StudioX.bg
Георги Линков – творчески директор на StudioX. Занимава се с интерактивен дизайн и уеб архитектура вече десетина години. Автор на редица материали за уеб дизайн в списание .net, което той скромно пропуска да посочи.

Росица Вичева, 358.bg
Росица Вичева – партньор в новосъздадената интерактивна агенция 358 (www.358.bg ) с над 12 години търговски и маркетинг опит, шест от които като творчески директор на ICYGEN. Създател на над 80 интернет кампании с промо страници и различен механизъм на участие (http://vicheva.wordpress.com ). Определя себе си като пристрастен към интернет рекламист, интересува се от психологията зад онлайн потребителските модели и не може без метрики и статистики.

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»