WebIT

WebIT е B2B изложение за дигитален маркетинг и интернет бизнес с впечатляваща конферентна програма.

– WebIT е място за среща на рекламодатели, маркетинг специалистити, онлайн издатели (медии), е-бизнес и уеб професионалисти.
– WebIT е място, където последните технологии и системи за управление на съдържание, за електронна търговия и решения за свързаност и хостинг ще бъдат представени;
– WebIT е уникална платформа за интернет индустрията за Югоизточна Европа
– WebIT стимулира информирано търсене на услуги в цифровата област
– WebIT е платформа за регионални професионални общности

WebIT е първото по рода си събитие от такъв мащаб в региона на Югоизточна Европа. В Сърцето на WebIT е The Main Stage, където завладяващи и влиятелни лидери в индустрията от цял свят ще обсъждат съвременните интегрирани маркетинг комуникации.

Посетители

На WebIT ще присъстват ключови мениджъри, вземащи решения, както и десетки медии да посетят изложението през двата дни от 7 до 8 октомври 2009. Като посетители са таргатирани над 6000 специалисти от региона сред които:

маркетинг и бранд мениджъри на фирми от целия регион, рекламни специалисти, издатели, PR специалисти, блогъри, медии, правителствени представители, специалисти от уеб студиа, уеб медии, софтуерни фирми, SEO агенции, компании за е-търговия, рекламни и маркетингови агенции; телекомуникации, социологически и рейтингови агенции и др от България и региона.

Предложения за лектори

В момента се приемат предложения за лектори в конферентната част на WebIT.

Ако сте заинтересуван да станете спонсор или изложител, моля да се свържете с Аниела – aniela@e-acad.eu. За лектори – моля изпратете кратко професионално CV, снимка и тема, по която бихте могли да говорите.

Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО за да получите достъп до изложбената част СЕГА !

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»