SEO конференция 2013

Четвърта специализирана SEO конференция 2013 на 22.03.2013 г. в Интер Експо Център в София.

seo-conference-2013

SEO конференция 2013 през идната година е насочена към програмисти, уебдизайнери, рекламисти, мениджъри, маркетинг и PR специалисти в компании, които работят за подобряване на позиционирането в търсачките и видимостта на сайтовете.

На SEO конференция 2013 ще изучите новостите в SEO и ще придобиете опит за достигане на по-успешно позициониране на сайтове в популярните търсачки.

Конференцията има 3 части с 18 лекции, всяка от които по един астрономически час. И като всяка утвърдена конференция, на финала и на тази ще се съберем около кръгла маса
за оптимизация и маркетинг за търсачки. Централната тема за SEO ще бъде разгледана подробно и всички участници ще получат отговор на въпросите си.

Програмата на SEO конференция 2013 е фокусирана върху актуалните тенденции в бранша, събрани на едно място и показани по достъпен за разбиране начин. Спряхме се на приложни теми, за да бъде събитието максимално полезно от гледна точка на практическото използване на SEO.

Нашите лектори са уважавани сред специалистите и начинаещите колеги в бранша. Всеки от тях е доказан експерт в съответната област и опитен лектор на семинари и обучения.
Практическият опит на лекторите ще бъде основа и за дискусии след лекциите. Избрали сме ги независимо дали заемат или не управленска длъжност в компаниите, за които
работят.

Специализираните браншови конференции умеят да привличат нови клиенти, както никои други събития. За рекламодателите на SEO конференция 2013 имаме специално предложение и ги очакваме за всякакъв вид партньорство.

Организатори на SEO конференция 2013 са : SEOM, Cloxy, Searchengines.bg. Генерален спонсор – Супер Хостинг

Заповядайте на официалния сайт на конференцията за ранно регистриране – с големи отстъпки от цената!

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»