BUILDING MARKET

Салон BUILDING MARKET кани истинските домашни майстори

Специализираният форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство – БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, организира салон BUILDING MARKET, предназначен за крайните потребители.

Авторитетният строителен форум отваря врати през март за 13-и пореден път в Интер Експо Център – София. Тук е запазената територия на домашните майстори! Независимо дали това е ваш занаят, талант или хоби, само в залите на Българска строителна седмица ще намерите всичко необходимо за домашния ремонт и декорацията на двора.

Палитрата на участващите фирми и компании се разнообразява с всяка изминала година. И както всеки път, изложителите ще дават специализирани съвети за всеки етап на строително-ремонтните услуги, включително идеи за градинските площи.

Пословична е българската ни привързаност към дома и неподправената страст на българина да ремонтира всичко вкъщи сам. За един майстор-любител, врял и кипял в домашните ремонтни приключения, са специални дните на строителното изложение, когато безплатно може да види и чуе какви са тайните на майсторите в занаята, какви продукти и технологии ползват.

На салона BUILDING MARKET ще бъдат изложени десетки продукти и услуги за специалиста у дома. Посетителите ще наблюдават атрактивни демонстрации за реализирането на много практични решения – направени с подръчни материали или изпълнени с професионални средства.

Важен акцент за изложителите е възможността да покажат директно на крайния потребител своите продукти, да демонстрират майсторски трикове и да посъветват хората. Посетителите на BUILDING MARKET ще се убедят, че ремонтът може да е забавно и провокиращо въображението преживяване.

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»