Семинар Успешни онлайн търговци

Семинар на тема „Успешни онлайн търговци!”, ще се проведе на 31.05.2012 в СТЦ Интерпред, гр. София. На семинара собственици и управляващи е-магазини ще получат практическо обучение какви инструменти и онлайн рекламни канали да използват, за да увеличават своите продажби.

Лектори на семинара „Успешни онлайн търговци!”

Ангелина Иванчева — Тонева е маркетинг мениджър и експерт консултант в Лукрат ООД – първата организация занимаваща се с ползваемост в България.

Експертните съвети на Ангелина се дължат и на солидният опит в сферата на антропологията, както и на специализацията й в опознаването на потребителските изисквания чрез методите на дълбочинно интервю и наблюдение.

Тя е изключително опитна в планиране, провеждане и анализ на резултатите от изследвания и тестване на ползваемостта.

Ангелина ви помага да направите своите онлайн магазини по-услужливи, разбираеми и работещи.

Ирина Герджикова е част от екипа създал компанията Лукрат заедно с Ангелина Иванчева. Тя помага на клиентите си да правят по-лесни, по-удовлетворяващи и по-печеливши сайтове. Реализирала е ИТ проекти на едни от най-големите и бързо развиващи се компании в България.

Ирина е участвала в множество конференции, тренинги и семинари за UX дизайн и ползваемост.

Като изследовател, избира подходящи техники, методи и инструменти за проучване в проектите на Лукрат и е опитна в планиране, провеждане и анализ на резултати при тестване и изследване на клиентски и потребителски очаквания и изисквания.

Маг. инж. Евгени Йорданов е Web manager в дигитална агенция Webfiniti.

Той е експерт с над 5 години опит в областта Оптимизация за търсачки (SEO). Участва в изпълнението на ключови проекти за едни от най-големите специалисти на световно ниво в SEO областта – SEOmoz (US), Distilled (UK) и др.

Евгени е автор на рубрика на тема SEO за онлайн магазини за най-голямото браншово печатно издание в България – Списание .Net.

Евгени е създател на най-големия бързоразвиващ се ресурс за SEO на български към момента в България – Seoptimizacia.com, както е и създател на най-популярната Facebook група сред колегите от бранша – “Маркетинг и Уебмастърство”.

Михаела Атанасова е един от основателите на успешния фешън проект за дамски дрехи и аксесоари Shopping-Terapia.com, един от първите онлайн магазини, които наложиха и популяризираха дейността си, чрез аудиторията на най-голямата социална мрежа в света Facebook.

Михаела работи по разработването на цялостната платформа на онлайн магазина, неговото популяризиране и създаване на ефективно общуване с аудиторията в социалните мрежи. Има зад гърба си няколко успешни кампании чрез, които промотира бизнеса си в Интернет, чрез социалните мрежи.

Александър Георгиев основава Advertise BG през 2006 година. Идеята му е да създаде компания, която да стане лидер на пазара като предлага цялостен пакет онлайн маркетинг услуги с най-добра ефективност на изгодна цена. Професионалното му отношение се основава още в средното му образование, което завършва в Нортфолк, Англия – със специалност компютри и електроника, а след това върху солидната си основа стъпва и бакалавърската му степен в “Brunel University”, западен Лондон, където получава диплома BSc eCommerce. Алкесандър е създавал онлайн рекламни кампании за някой от най-големите компании на българския пазар.

Иван Димитров е Интернет мениджър в европейският лидер по директен маркетинг Студио Модерна.

Иван ръководи екип от специалисти успели през годините да утвърдят брандовете на компанията в онлайн пространството. Притежава изчерпателни познания за performance инвентара на българският пазар, които са плод на години тестове и оптимизация.

С цел увеличаване на продажбите и оптимизация на разходите, той създава и развива партньорства с всички големи медийни групи и рекламни платформи, предлага и създава нови рекламни позиции. Негови методи и кампании успешно се използват в другите двадесет държави от групата на Студио Модерна.

Десислава Гайдарова е имейл маркетинг специалист в Студио Модерна България.

Деси работи от 4 години за Студио Модерна и се занимава с планирането, изготвянето и реализацията на различните типове имейл кампании за всички брандове на компанията – Dormeo, Kosmodisk, Top Shop, Walkmaxx, Delimano.

Ще ви запознае с основните понятия, правила и специфики на имейл маркетинга и новите тенденции при онлайн търговията, подкрепени с многообразие от успешни примери, инициативи, кампании, които наистина работят и продават!

Георги Георгиев е управител на компанията за интернет маркетинг и реклама Уеб Фокус ЕООД. Има 8-годишен опит като SEO оптимизатор и 4 годишен опит с управлението на AdWords кампании в България и чужбина. Има опит в менажирането на кампании с бюджети от 100 до 100 000 долара на месец. В работата си с AdWords залага на вниманието към детайла и оптимизиране чрез анализ на резултатността на рекламата на всички нива и по всички сегменти. През 2009 година е сертифициран от Google като специалист в анализите с Google Analytics.

Александър Димитровски работи като онлайн маркетинг експерт в бързоразвиващата се онлайн туристическа агенция eSKY.bg.

Основната част от работата му е свързана с цялостното управление на Affiliate програмата на компанията, насочена към изключително конкурентната ниша за онлайн продажба на самолетни билети. Александър се занимава и със SEO/SEM оптимизацията на eSKY.bg.

Дългогодишния опит на Алекс в изграждането на партньорски отношения с множество фирми в Европа и САЩ, допринася за привличането на организации като Web Media Group, Darik Web, Mail.bg и много други, в партньорската програма на eSKY.bg.

Александър работи в тясна връзка, както с партньорите в България и Европа, така и с популярни performance advertising networks като ZANOX.

Предварителна регистрация с -25% отстъпка (до 14.05) – 97 лева (вкл. ДДС)
Стандартна регистрация (след 14.05) – 130 лева (вкл. ДДС)

Още информация на сайта на семинара: http://interactive-seminars.com

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»