Електро услуги София

Електро услуги София разполага с екип от електротехници, специализирани в изграждането на изключително качествени електроинсталации и ел мрежи.

Ние можем да предложим пълна гама от ел услуги, свързани с електрификация на Вашето жилище или офис – от полагането на първия кабел на електрическата Ви мрежа до крайното тестване и поддръжката й, както и отстраняване на възникнали повреди. Екипът ни е съставен от квалифицирани електротехници, които са с дългогодишен практически опит и вече са се утвърдили като професионалисти.

Правилното изграждане и експлоатация на електрическата инсталация в жилищните сгради осигурява по-голяма безопасност, по-добро качество на захранване, и по-нисък разход на енергия. Поради тези причини при необходимост от полагане, подмяна или ремонт на електрическата инсталация се обърнете към специалист електротехник, който ще Ви предложи най-подходящото решение. В противен случай опасността от инциденти е голяма.

Електро услуги 411 на телефон 070017411 предалага на своите клиенти 24 часова аварийна помощ, като Ви гарантираме мигновена реакция от страна на професионалните ни електротехници и бързо и качествено отстраняване на възниканалата елетрическа повреда. Само качествените материали и извършените спрямо законовите норми и изисквания за безопастност услуги могат да Ви осигурят сигурност. Нашите професионалисти Ви съветват да се доверявате само на опитни електротехници, защото в противен случай може да застрашите Вашия дом.

Електро услуги в цяла София на телефон 070017411 :

 • Аварийно отстраняване на електрически повреди
 • Изграждане, подмяна, преправяне и ремонтиране на кухненски електрически инсталации при извършване на ремонтни дейности – захранване на абсорбатори, допълнително осветление на кухненски шкафове, лунички, вградени електро-уреди
 • Ремонт на домакински електроуреди (автоматични перални машини, миялни машини, бойлери и други) – включително посещения на наш специалист за отстраняване на повреда на мястото, където се намира вашия електроуред
 • Подмяна и поправка на електрически табла
 • Монтаж и ремонт на осветителни тела и градинско осветление
 • Полагане и подмяна на захранващи кабели
 • Направа на допълнителни електро-инсталации за контакти над плот, за климатици или хладилници
 • Ремонт или подмяна на прекъсвачи, превключватели, контакти и ключове
 • Изграждане и ремонт на домофонни инсталации
 • Засемителни и мълниезащитни инсталации
 • Монтаж на електромери
 • Профилактика и поддръжка на ел инсталации и ел мрежи

Цени за електро услуги :

При позвъняване на телефон 070017411 ние бихме могли да ви кажем приблизителния, а не точния размер на сумата, която ще трябва да заплатите за извършването на даден ел ремонт, тъй като причината за повредата може да се установи само на място.

Полезни съвети :

Ако усетите миризма на гума или пластмаса, изключете моментално консуматорите. В най-къс срок отстранете нагорелите кабели и/или контакти и потърсете помощ от професионален електротехник на телефон 070017411.

Ако усетите миризма, идваща от таблото с предпазителите, установете от кой предпазител е и го изключете. При винтовите предпазители той ще бъде топъл, дори горещ. По-често се случва да бъде главния предпазител и захранващия проводник. При такива ситуации се създава предпоставка за пожар! Потърсете специалист 070017411

Специфичната миризмата на гума, пластмаса, бакелит, означава, че проводниците се нагряват поради слаба връзка, по-голяма консумция на ток, отколокото е предвиден проводника или лош контакт на клемите, което ще доведе до проблем във Вашата ел. инсталация. Консултирайте се с професионалист
Не приемайте обяснение, че след ремонт щепселът на даден уред може да се включва в контакта само при едно положение. Това е сигурен знак, че има нередност с електрическият уред и „специалистът“ не е запознат с професията си. Всеки уред трябва да се включва, независимо как се поставя щепсела в контакта.

Задължително настоявайте пред Вас да се проверят контактите дали са занулени. В случай на пробив в ел.консуматора, предпазителя ще се изключи или изгори и ще ви предпази от токов удар.

Няма коментари

Comments are closed.