World of Warcraft и Ozone Gamefest

World of Warcraft пусково парти и Ozone Gamefest!

На 12.11.2008 година, в клуб Амор в София ще се проведе ежегондния Gamefest, под генералното спонсорство на Ozone.bg. Водещо в програмата е премиерата на най-чаканата игра за 2008 година World of Warcraft : Wrath of The Litch King, чиито първи копия ще бъдат раздадени в първите минути на 13ти. За първи път в България ще се проведе отворен турнир по WoW като след преглеждане на молбите за участие, най-достойните осем отбора ще бъдат поканени в турнира.

Програмата на Ozone Gamefest ще се открие с Counter-strike мач от националния шампионат – EPS между отборите на iNNERFiRE и ATR. Заедно с турнира по WoW ще има демонстрации на настолната игра World of Warcraft както и демонстрационен мач по играта с карти Magic The Gathering. Тези които предпочитат конзолите могат да се настанят в “chill out” зоната и поиграят на Xbox 360 и Playstation 3. Като на събитието ще бъдат изтеглени и наградите от томболата на Ozone.bg, в която участват всички поръчали играта на сайта.

Водещи ще се грижат за настроението на публиката, а цялото събитие ще се излъчва на живо по он-лайн телевизия.

World of Warcraft турнирът ще е във формат 3vs3 a записването ще е отворено за всички, като за участие ще бъдат избрани 8 отбора. Критериите за избор ще бъдат нивото на играчите и досегашните индивидуални и отдобрни постижения.

За да се запишете за участие е нужно да изпратите електронна поща до mk@thebfes.com съдържащ :

Име на отбора
Име и фамилия на играчите
Линк към профилите на играчите в WOW armory
Град или местоживеене на играчите
Телефон и електронна поща за връзка

В един часа, всеки поръчал играта от Ozone.bg ще има възможността да получи своето копие.

Специално предложение за собствениците на WOW сайтове и форуми.

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»