Skype предложи неограничени разговори извън мрежата си

Потребителите на Skype ще могат да провеждат неограничени разговори със стационарни телефонни абонати в 34 страни от цял свят. Skype пуска нов абонаментен план, който позволява на клиентите срещу 13 долара на месец да говорят без лимит с абонати на фиксирани телефонни линии от Америка, Австралия и Азия, както и повечето европейски страни, са съжаление без България.

Новата абонаментна схема включва и неограничен брой разговори и до мобилни номера, но засега услугата е ограничена само за мобилни номера в САЩ, Канада, Китай, Сингапур и Хонконг. Потребителите на Skype ще имат достъп до фиксирани номера в 20 европейски страни, сред които и страни от Централна и Източна Европа като Гърция, Италия и Чехия.

Популярната програма за интернет разговори предлага няколко подобни абонаментни плана. Срещу 3 долара месечно потребителите на Skype получават неограничен достъп до фиксирани линии в Северна Америка, а срещу 6 долара – до 20 страни в Европа. Цената за разговори без лимит със стационарни телефони само в една европейска страна е 5 долара на месец.

От Skype обявиха, че за първото тримесечие на годината потребителите са провели разговори с продължителност от почти 16 млрд. минути. От тях 1.7 млрд. минути са били разговори между потребител на програмата и телефонен абонат. Останалите 14.7 млрд. минути са били обаждания между клиенти на Skype, които са безплатни.

1 Comment so far

  1. […] Skype предложи неограничени разговори извън мрежата си, Интернет реклама […]


«
»