Защо да купим лаптоп Acer?

Има много мнения относно това кои компютърни марки са лидери на световния пазар днес. Това винаги е било интересна тема, защото хората имат различни схващания или нагласи относно IT компаниите и техните брандове. Доста от мненията обикновено се основават на личен опит или на точно определено отношение към бранда, оформило се през годините.

 Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Малко хора са наясно обаче, че ИТ компаниите се оценяват и класират на всяко тримесечие. Това се прави от надеждни компании, които нямат интерес към оценяваните фирми или участие в тях. След оценките се издават и публикуват доклади, които могат да се използват като ръководства или стандарти.

Една такава компания е Gartner и тя е добре известна със своите международни признания и постижения- По настоящем тя е най-широко използваната компания за доклади и оценки относно стандартите в компютърната индустрия.

Tier1 компютърни брандове (Tier1 Computer Brands) е нещо, което е послужило на много компании, за да се осигурят и гарантират международните стандарти при покупка на компютърна техника. Tier1 е нещо, което Gartner са използвали дълги години, за да класифицират своите IT доставчици. Статусът TIER 1 обаче не съществува вече.

За Gartner

Gartner, Inc (NYSE: IT) е световен лидер на пазара на научни изследвания на информационните технологии и се занимава с консултантски услуги.

Компанията предоставяме гледна точка към технологиите, която помага на клиентите си да взимат правилните решения, всеки ден. От хора на ръководни постове в ИТ сектора, през мениджъри от водещи корпорации, до правителствени агенции, Gartner е ценен партньор за над 60 000 клиенти в близо 11 хиляди организации.

Чрез ресурсите, които Gartner предоставя, както и чрез специалните програми на компанията (Gartner Executive Programs, Gartner Consulting и Gartner Events), тя работи с всеки клиент, за да прави научни изследвания, да анализира и да разчита IT бизнеса, в контекста на индивидуалната роля на всеки клиент в него.

Основана през 1979 г., Gartner е със седалище в Стамфорд, Кънектикът, САЩ, и работи с 4300 сътрудници, в това число 1 200 анализатори и консултанти и клиенти в 80 държави.

Много компании в IT сектора използват насоките, предоставени от Gartner, за да гарантират качеството на услугите на своите клиенти.

Acer според изследванията и статистиките на Gartner

По данни на Gartner, Acer заема лидерска позиция на пазара на компютри. Компанията е класирана на второ място и като втората най-голяма IT компания в света, с най-бърз растеж сред първите пет играчи на пазара.

Освен това Acer е и единственият оператор, класиран в първата петица в Южна Африка, където контролира всяка част от обслужването си. Там Acer разполага със собствен център за ремонт и не възлага поправки на външни компании, както правят някои от конкурентите. Това гарантира контрол на качеството, защото всички запитвания отиват директно към помощния център на Acer, разположен в Сънингхил, Сандтън, Йоханесбург. Acer също има различни сервизни партньори, разположени из цяла Южна Африка, които поддържат продуктите на компанията.

От данните предоставени от Gartner, както и от информацията, представена по-горе, изборът на персонален компютър или лаптоп Acer става повече от обоснован. Продуктите на компанията са предпочитани от много клиенти, партньори и доставчици, като не случайно те всяка година заемат водещи позиции в потребителските статистики и ревюта относно това защо Acer е най-добрият избор.

А знаете ли защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»