Професионален домоуправител

Професионален домоуправител е нова услуга, създадена да решава общите проблеми на живущите във входа. Мезон България – Владислав Симов

Междусъседските конфликти у нас са проявление на балканската народопсихология от векове. Историята помни не един случай на скандали между съседи, продължили десетилетия и нещо повече – наследени от по-младото поколение, обитаващо същата кооперация. Често главен герой във входните разправии е домоуправителят – простосмъртен живущ във входа, който по традиция е облечен в своеобразна местна власт в условия на пълна анархия. Най-необходимият за поддържането на входа и най-мразеният от всички съседи – домоуправителят.

Безброй са метафорите, описващи явлението междусъседска вражда. В различните балкански държави то има характерни особености, но общи черти са може би ожесточеността и постоянството. Ако спешно се наложи да се ремонтира общ покрив или да се отстрани теч между етажи, настават „кръвопролитни сражения“ между два или повече враждуващи лагера. Общият покрив на една кооперация е като „орташкото магаре“, което и вълците не го ядат.

Дали ще настъпят по-добри времена за съседите по неволя или ще продължим да преглъщаме повторението на стария филм „Топло“?

За щастие решението вече е факт – услугата професионален домоуправител от Мезон България. С наемането на професионалист за домоуправител може да се сложи край на общите проблеми на живущите във всяка кооперация.

Статегията на Мезон България при предлагането на услугата Професионален домоуправител включва гарантиране на професионално свършена работа от екипите на фирмата. Ежедневната поддръжка на чистотата във входа, планираните и спешните ремонти на общия покрив, дребните ремонтни дейности в общите части вече могат да се възложат на професионалисти като тези в Мезон България.

Българинът винаги се страхува, че новото ще му излезе по-скъпо. При услугата Професионален домоуправител от Мезон България общите сметки за поддръжка на входа не нарастват, а работата е свършена от отговорни екипи.

За това гарантира лично собственикът на Мезон България – Владислав Симов. Със завидна енергичност той е изградил и ръководи фирмата, която обединява подготвени специалисти в сферата на строителството, правото, ВиК, електрозахранването, покривните ремонти, качествения контрол.

Всички услуги на Мезон България са: почистване на общите части; събиране на таксите за поддръжка; разплащане с доставчиците на комунални услуги; техническа подръжка; организиране и управление на фонд „Ремонт и обновяване”; капиталови ремонти; снегопочистване; поддръжка на зелени площи; почистване и поддръжка на домове.
С услугата Професионален домоуправител от Мезон България няма да се наложи пак да се тревожите за поддръжката на вашия вход! Край на междусъседските вражди! Без повече досадни графици за чистене на снега пред входа и за събиране на лавината от боклуци в задния двор на кооперацията!

Единственото, което трябва да направите, е да отделите момент от времето си и да се запознаете с услугата Професионален домоуправител от Мезон България. Оставете цялата работа по поддръжката на входа в ръцете на професионалистите ни!

Ние, от Мезон България, ви гарантираме траен мир между вас и съседите!

Не се колебайте да потърсите повече информация за избор на професионален домоуправител в сайта на Maison България или на телефон 0889 70 30 50

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»