Сайтове за мотивационни писма

http://www.comeniusl.hit.bg – е сайтът, в който ще откриете,всичко, което ви интересува относно написването на мотивационно писмо. Посочени са изрично изискванията на европейския пазар на труда в тази насока. Публикувано е примерно писмо, което да може да ви послужи за образец. То е част от проект за съобразяване с европейските изисквания, което ще ви позволи да го използвате, дори и ако си търсите подходяща работа извън България.

http://www.karierist.com – е мястото, където ви очакват полезни съвети как да напишете сами вашето мотивационно писмо. Посочено е какво трябва да съдържа. Описани са и най-важните цели, които трябва да преследвате. Отделено е специално внимание на някои от елементите на писмото, които биха могли да окажат негативно влияние върху бъдещия ви работодател. За най-старателните са предвидени и специални трикове, които да ви помогнат при намирането на работа.

http://www.eadvise.info – ви обещава, че ако следвате съветите на специалистите, мотивационното ви писмо ще бъде безупречно. Обяснено е защо то е толкова важно при търсенето на подходяща длъжност. И са дадени няколко практически съвета, които да са ви от помощ в това начинание. Обърнато е внимание на структурата на писмото, както и на формите на речта, които не е препоръчително да използвате. На сайта ще откриете и примери, така че ви остава само да изберете подходящия за вас.

http://www.bisclub.org – е сайтът, където ви очаква детайлизирана селекция на мотивационните писма – за студенти, за завършили висшето си образование, за компании и за младежки инициативи. Описан е начинът, по който да структурирате писмото си, както и елементите, които задължително трябва да присъстват в него. Дадени са и препоръки, които ще ви послужат да изберете най-подходящата форма и езикови средства.

Няма коментари

Comments are closed.


«
»