ПОС терминал от Първа инвестиционна банка

Първа инвестиционна банка предлага на собствениците на търговски обекти, ресторанти, заведения и хотели поставяне на ПОС терминални устройства за извършване на плащания с дебитни и кредитни карти.

С тях работата на персонала се улеснява, обслужването на клиентите става много по-бързо и качествено. Маркетингови проучвания доказват, че продажбите в обектите с ПОС терминали се увеличават значително, тъй като клиентите проявяват склонност да пазаруват повече, когато плащат с карти.

Първа инвестиционна банка предлага регулярни справки относно извършените транзакции и движенията по фирмената сметка, което води до подобряване отчетността на фирмата.

Поставянето на ПОС терминалните устройствата в търговските обекти и обучението на персонала за работа с устройствата е напълно безплатно, като търговците имат възможност да се възползват от 24 часово обслужване при възникнали проблеми.

Допълнителна екстра за търговците, които искат да използват ПОС терминалите на ПИБ, е възможността да разкрият безплатно банкова сметка в ПИБ, без изискване за минимална наличност в нея.

Сметката може да бъде разкрита на място, при търговеца, без необходимост да се посещава клон на банката.

В зависимост от дейността на търговеца Банката предоставя стационарен или GSM модел, с различен тип комуникация – телефонна линия, GSM/GPRS, LAN/Ethernet. За да спести времето на търговците, Банката подсигурява и карта, необходима за ПОС терминалните устройства с GSM връзка.

В момента за всички нови търговски обекти, желаещи да ползват услугата, Първа инвестиционна банка е обявила промоция, която предоставя рекордно ниски проценти при транзакция от дебитни и кредитни карти на ПОС терминалите на банката.

ПОС терминалните устройства на Първа инвестиционна банка обслужват картите Visa и MasterCard и са единствените, на които могат да се извършват транзакции с все по-популярните и модерни у нас карти Diners Club.

Търговците имат възможност да участват със своя реклама в луксозен каталог, разпространяван сред клиентите на Банката при предоставяне на отстъпки за плащания с новата кредитна карта First Lady.

Банката предлага с поставянето на ПОС терминално устройство и възможност за ползване на 5000 лв. необезпечен овърдрафт за оборотни средства, както и кредитна карта VISA/MasterCard при промоционални условия и бърза и улеснена процедура за одобрение.

През годините Първа инвестиционна банка е изградила трайни взаимоотношения с търговски обекти и вериги, в които пазаруват нейните клиенти. Към днешна дата ПИБ притежава третата по големина мрежа от ПОС-устройства в България.

Няма коментари

Comments are closed.


«
»