Diners Club Prive

ПИБ пуска първата черна карта на българския пазар

Първа инвестиционна банка и Дайнърс клуб България пускат за първи път на българския пазар черна кредитна карта – Diners Club Prive. Черната карта е най-елитната кредитна карта в световен мащаб. Нейни притежатели са най-известните и богати личности.

Кредитната карта Diners Club Prive се получава само след покана от страна на ръководената от Мая Георгиева Първа инвестиционна банка и Дайнърс клуб България. Черното бижу е с лимит до 50 000 евро и с годишна такса от 500 евро. Всички притежатели на картата ще бъдат обслужвани индивидуално в специален за целта офис, който се намира набул. Васил Левски“, София.

Водещото предимство на Diners Club Prive е осигуряване на личен асистент. Той ще консултира притежателите на черната карта при организиране на бизнес или туристическо пътуване, ще резервира самолетни билети, хотели, ще има ангажимент да съдейства при покупки, както и да координира и организира връзка на клиента със съответен моден консултант в търговските обекти.

Черната кредитна карта Diners Club Prive дава достъп до над 500 VIP салона в най-големите летища в над 90 държави и над 275 града по света, независимо от класата на резервирания полет.

Няма коментари

Comments are closed.


«
»