Урок по лидерство от Робин Шарма

Съвсем скоро в България предстои да се проведе семинар на гуруто в областта на лидерството и успеха – Робин Шарма. На семинара Робин Шарма ще запознае аудиторията с някои от най-успешните стратегии за постигане на успех в живота, благодарение на лидерските качества, които ще ни научи да развиваме.
Калин Василев е представил вече събитието официално в българското интернет пространство и е стартирал интересна игра, с която можете да спечелите безплатен пропуск за семинара и други полезни и приятни награди, свързани със събитието.

Какви са правилата на играта?

1. Трябва да имате уеб сайт или блог и да опишете какво ви движи по пътя към успеха и какви са вашите лични принципи за успех.
2. Трябва да отделите и няколко изречения, за да разкажете на своята аудитория за предстоящия семинар с лектор Робин Шарма. Около параграф текст е достатъчен.
3. За да участвате в играта е нужно и да поставите банер, водещ към сайта на събитието, който можете да свалите от ТУК.
4. За да посочите, че желаете да участвате в играта трябва в статията да създадете и връзка към Facebook страницата на събитието, която се казва „Лидерство без титла – семинар на Робин Шарма” и по-конкретно към статията, презентираща събитието в страницата – http://www.facebook.com/RobinSharmaBG
5. Последното изискване за участие в блог играта с награди от семинара на Робин Шарма в България е статията ви да завършва със следните думи – „Искам да бъда лидер!”

Системата за оценяване е също доста опростена с цел да се създадат още по-приятни условия на предизвикателство, а именно:
• За всеки статус, публикуван във Facebook и за всеки реален коментар към вашата публикация, с която участвате в играта (без спам) получавате по 1 точка, колкото получавате и за споделянето й в Svejo.net.
• За поканен от вас приятел блогър, който е решил да се включи в инициативата със своя публикация печелите 5 точки.
• Най-много точки ще получите, ако вашата публикация стане „Свежа” в Svejo.net, което от своя страна ще ви донесе 10 точки
• Победител е участникът, спечелил най-много точки в състезанието

Наградите са най-различни, като освен победителя има и поощрителни награди за 2,3,4 и 5-то място. Победителят в играта получава VIP покана за „Лидерство без титла – семинар на Робин Шарма” в България.
За класиралият се 2-ри наградата е стандартна покана за семинара, а класираните на 3,4 и 5-то място ще получат като награда избрана от тях книга на Робин Шарма.
Искам да бъда лидер!

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»