Имуществените застраховки са най-добрата защита за всеки прекрасен дом

Имуществените застраховки без съмнение са най-добрата, ефикасна и същевременно изключително достъпна защита за Вашия прекрасен дом и имуществото, което се намира вътре в него

Ако искате да предпазите Вашия красив дом от всякакви неприятни събития имуществената застраховка е правилния избор за Вас

През последните години, за съжаление, природните бедствия в България не са рядкост. Неприятното при тях е, че никой не може да ги предвиди, а щетите, които нанасят на нашите прекрасни домове са толкова големи, че повечето хора не могат да се справят сами. Тук идва и моментът, в който трябва да чакате държавна помощ, която в повечето случаи се оказва недостатъчна. Разбира се, всички ние не трябва да живеем в постоянен страх, защото една имуществена застраховка може да ни помогне и в най-трудните ситуации. Въпреки, че подобен вид застраховки са считани за излишен лукс от голяма част от българите, това всъщност не е така. Те са изключително достъпни, а защитата, която ни осигуряват не се ограничава до природните бедствия. Имуществената застраховка всъщност може да ни предпази и от кражба чрез взлом, или опит за такава, вандализъм, от щетите нанесени от аварирал водопровод и много други непредвидени инциденти.

В случай, че желаете да си осигурите имуществена застраховка, но нямате време за излишно разкарване по застрахователни офиси, онлайн портала на Дженерали Застраховане АД е решението за Вас. Там, Вие можете да сключите своята изцяло онлайн застраховка Домашно имущество, при това в рамките само на няколко минути и по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата.

Онлайн застраховка Домашно имущество на Дженерали Застраховане АД Ви позволява сами да изберете обхвата на застрахователните покрития. Вие можете сами да прецените от какво е най-застрашен Вашият дом и да включите точно тези покрития към застрахователния си договор.

Сключвайки застраховката онлайн, Вие я получавате и с 10% отстъпка от цената.

След като отделите няколко минути за сключването и заплащане по най-удобния за Вас начин, на онлайн застраховка Домашно имущество, Вие я получавате веднага на посочения от Вас имейл адрес, и Вашия дом е вече сигурен и защитен.

Когато става въпрос за мястото където живеете Вие и Вашето семейство, да разчитате само на късмета си далеч не е най-доброто решение.

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»