Застраховка Гражданска отговорност по време на криза

Сериозен ръст бележи застраховането по интернет по задължителната застраховка „Гражданска отговорност”

Сключваме „Гражданска отговорност” онлайн по време на кризата

Въпреки че българите се славим като традиционалисти можем да кажем, че когато стане въпрос за някое ново технологично въведение, което да доведе до намаляване на разходите ни, с охота прегръщаме глобалните тенденции и съвсем спокойно се нареждаме сред най-прогресивните нации в света. Високите технологии дотолкова навлязоха в нашето ежедневие, че вече дори бабите на село знаят как да боравят с лаптоп и интернет, а мобилен телефон има на практика всеки.

Според експерти, през последните две години процентът на родните потребители, които използват интернет, е скочил от 40% на 55%. Затова не бива да ни учудва фактът, че в последно време българинът предпочита да сключва своята застраховка Гражданска отговорност онлайн.

Oнлайн застраховката привлича потребителите с подробна информация за продукта и лесна достъпност. Настанили се удобно на дивана в къщи, можем за няколко минути да сверим всички оферти и да изберем тази, която е най-подходяща за нас, като междувременно сме сигурни, че получаваме максимална защита на личните данни.

Идеален пример за модерен сайт за онлайн застраховане е създадения от „Дженерали България” портал online.generali.bg. Тук може да сключите Вашата застраховка „Гражданска отговорност” в рамките само на няколко минути, като е необходимо единствено да въведете Вашите данни и тези на автомобила и ще получите полицата с безплатна доставка до удобно за Вас място. За още по-голямо улеснение от застрахователната компания предлагат различни варианти за заплащане на полицата: по банков път, с кредитна или дебитна карта, чрез системата на eBG или директно на куриера при получаване.

Онлайн застраховането в България набира огромна и все повече хора осъзнават предимствата, които предлага интернет. Със сигурност във време на тежка финансова и икономическа криза нарастващ брой потребители си дават сметка за големите предимства на сключването на застраховка онлайн.

Няма коментари

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.


«
»